Gadget, Sfaturi, SMART Hub, Solutii SMART, Tehnologie smart

8 tehnologii smart pe care trebuie sa le ai

gadgeturi care iti fac viata mai usoara

Creativitatea oamenilor nu are limite, iar inovatiile tehnologice din ultimul secol ne demonstreaza acest lucru. Gadgeturile noi care au aparut de-a lungul timpului ne uimesc, ne fac viata mai usoara si ne fac sa ne indragostim iremediabil de tot ce inseamna tehnologie.

Huburi SMART

Utilizand un Smart Hub poti controla toate echipamentele cu telecomanda IR (aer conditionat, televizor, satelit, etc.). Mai mult, poti controla si echipamentele care folosesc unde radio pe frecventa de 433 MHz precum TV sau AC.

Dispune de functii puternice si stabile, semnalul este stabil si ajunge in toata incaperea.

Tablete pentru desenat

Tableta pentru scris si desenat cu ecran LCD, stylus si buton de stergere.

Cei mici pot desena orice le place pe ecranul tabletei, folosind stylusul inclus. Urmele lasate pe ecran vor fi multicolore! Cand au terminat si vrei sa deseneze altceva, tot ce trebuie sa faca este sa apese butonul si toate liniile de pe ecran se sterg automat. Consumul redus le va permite sa stearga de pana la 20.000 de ori inainte sa schimbe bateria!

Pentru parinti: Nu va temeti, incap oriunde, pentru ca au numai 5 mm grosime!

Camere smart de supraveghere

Deși camerele IP nu mai sunt demult o noutate, functionalitatile aduse au devenit din ce in ce mai atragatoare pentru utilizatori. Cu dotari care variaza de la recunoasterea fizionomiei pana la senzori moderni de detectare a miscarii, conexiuni prin WiFi sau Bluetooth, camerele smart pot acum citi numere de inmatriculare si pot interpreta comportamentul uman.

Astfel, acestea devin unealta perfecta de supraveghere pentru locuinte și spatii comerciale.

Tastaturi inteligente

Tastatura este probabil cel mai vechi dispozitiv de intrare din structura computerelor moderne, ea fiind inventata inca inainte de aparitia monitoarelor si a mouse-ului.  Tastatura de tip „QWERTY” este cea mai populara tastatura, iar inainte de ea au fost inventate alte 51 de tipuri de tastaturi.

Fara o tastatura smart ti-ar fi greu (daca nu chiar imposibil) sa faci cam orice pe un calculator.

Gadgeturi wearebles sportive

Fie ca deja esti un sportiv de performanta sau un incepator, o bratara fitness te poate ajuta sa iti urmaresti evolutia, sa te impulsioneze si sa te ajute sa ajungi la forma fizica pe care ti-o doresti.

Chiar si pentru persoanele care nu au timp sau chef sa faca miscare in mod deliberat, o astfel de bratara fitness ar putea fi utila prin simpla functie de pedometru.

Ruleta cu tableta de scris

A venit randul ruletei de masurat sa fie transformata intr-un gadget inteligent. Aceasta ruleta inteligenta are la baza un sistem retractabil automat, clema de prindere la curea si tableta de 4.6 cm pentru notarea dimensiunilor masurate.

Corpuri de iluminat | Becuri smart

Lumina influenteaza starea de spirit. Cu ajutorul becurilor inteligente lumina poate spune anumite lucruri despre tine si iti poate configura starea.

Intreaga tendinta de smart home pleacă de la ideea de a fi prietenos. Becurile smart ar trebui sa poata fi folosite de oricine, chiar daca primii care le vor adopta vor fi pasionatii de gadgeturi.

Cantar electronic portabil

Cantarul electronic este foarte util in calatorii.  Cantarul este mic si nu ocupa mult spatiu, dar te poate salva de o cheltuiala in plus atunci cand greutatea gentilor pe care le iei in avion ar putea fi depasita. Ideal si pentru cantarit cumparaturile in piata.