Gadget, Sfaturi, Solutii SMART, Tehnologie smart

O locuinta smart te poate ajuta sa ai grija de un varstnic

O locuinta inteligenta te poate ajuta sa ingrijesti de o persoana in varsta

Siguranta caminului si tehnologiile de automatizare a unei case inteligente schimba modul in care oamenii abordeaza aspectele inaintarii in varsta, punand la dispozitie solutii pozitive si captivante.

Va prezentam in continuare 11 moduri in care tehnologiile smart ii ajuta atat pe cei care au persoane in ingrijire cat si pe cei dragi ai lor.


1.  Senzorii de mediu pot detecta un incendiu, scurgeri de gaze sau apa, si ii pot avertiza pe cei din casa.


2. Dispozitivele cu buton de apel purtabile pun la dispozitia varstnicilor surse imediate de ajutor.


3. Supravegherea video a exteriorului proprietatii arata cine este la usa. De asemenea, poate verifica prezenta unei anumite persoane, in cazul in care proprietarul aude un zgomot. Acest lucru poate reduce stresul si anxietatea.

Unde mai gasesti un gadget care iti ofera siguranta? O astfel de camera este ideala pentru supravegherea caminului. Poti avea grija de cei dragi dar si pentru a realiza continut video de calitate.

 


 

4. Varstnicii pot controla un numar mare de task-uri. De exemplu, aprinderea si stingerea luminii si televizorului, controlarea termostatului si incuierea usilor prin intermediul computerului, smartphoneului sau tabletei personale. Acest lucru poate reduce incidenta caderilor.

 


 

5. Senzorii pot semnala perioade prea lungi petrecute in pat, sau o scadere a activitatii, fapt care ar putea indica faptul ca persoana iubita se simte deprimata sau izolata.


6. Accesul la supravegherea video in timp real pune la dispozitia purtatorului de grija informatii constante despre sanatatea si bunastarea persoanei iubite.


Cum poate ajuta Smart Volt

Folosite impreuna, casele inteligente si tehnologiile de securitate ii pot ajuta pe cei iubiti ai nostri sa mentina un echilibru intre nevoia tot mai mare de supraveghere si nevoia de autonomie. Aceste tehnologii accesibile le permit oamenilor sa stea in propriie case perioade mai indelungate de timp si sa duca vieti fericite si sanatoase. Daca aveti intrebari referitoare la cum sa utilizati securitatea locuintei si solutii pentru o locuinta inteligenta care sa va ajute in ingrijirea unei persoane de varsta a treia, echipa Smart Volt va sta cu drag la dispozitie.