Intrerupator SMART, SMART Hub, Solutii SMART, Tehnologie smart

Solutii smart pentru locuinta ta

solutii-smart-pentru-locuinta-ta

Traim intr-o perioada in care avem nenumarate solutii smart pentru locuinta. Sunt solutii care ne simplifica viata iar utilitatea lor este incontestabila. Astfel, vrem sa iti oferim cateva idei smart care iti pot fi de un real folos in casa ta.

Intrerupatoare smart

O solutie smart si eleganta in acelasi timp este utilizarea intrerupatoare smart. Au un design minimalist si foarte potrivit pentru orice tip de camera. Intrerupatoarele pot fi controlate atat manual, prin atingerea intrerupatorului, cat si de la distanta, cu ajutorul unui smartphone.

Un intrerupator smart poate controla lumina atunci cand nu esti acasa. De asemenea, poti configura functii automate de pornire sau oprire a luminii din diferite incaperi ale locuintei.

Telecomanda inteligenta are functia de a controla toate intrerupatoarele wireless din locuina. Telecomanda inteligenta de la Broadlink poate controla pana la 27 de circuite electrice.

Lumini, draperii electrice, usile de la garaj / casa – toate acestea pot fi controlate daca au funcții wireless. Mai mult de atat, cu o simpla atingere a telecomenzii, poti regla si intensitatea luminozitatii.

O alta solutie smart este dotarea cu un Hub inteligent de la Broadlink sau Sonoff. Un hub inteligent este tot o telecomanda universala smart. Diferenta este ca vei putea putea controla toate echipamentele: incepand de la AC la TV, satelit si toate echipamentele care functioneaza pe baza de unde radio (intrerupatoare wireless sau sistemul audio).

Dispozitivele pot fi controlate de pe telefonul mobil prin conexiune la 3G, 4G sau prin WiFi cu ajutorul unei aplicatii simple si intuitive.

Pentru a concluziona, in aceasta perioada digitalizata iti poti construi o locuinta smart care iti poate face viata mai simpla dar si mai placuta. Exista solutii smart pentru locuinta care sunt la indemana oricui: preturile sunt variate, avantajoase si accesibile oricarui buget.