Gadget, Solutii SMART, Tehnologie smart

6 moduri in care o sonerie inteligenta iti va schimba viata

6 MODURI IN CARE O SONERIE INTELIGENTA ITI VA SCHIMBA VIATA

Te-ai gandit in ultima vreme la sonerii video inteligente?

Soneriile traditionale sunt “printre noi” de secole si, pana recent, nu a existat nici o alternativa pentru acestea, intrucat nimeni nu s-a gandit prea mult la sistemele de sonerii. Insa timpurile se schimba si, o data cu acestea, si tehnologia care interactioneaza cu vietile noastre pentru a face lucrurile cat mai bune, mai usoare si mai sigure. A sosit timpul sa acordam o atentie deosebita soneriilor video inteligente.

Soneriile traditionale constituie, de fapt, un pericol in ceea ce priveste siguranta.

Usa din fata reprezinta punctul cel mai vulnerabil al casei noastre, in ceea ce priveste siguranta. Acesta este prima optiune a unui intrus care incearca sa patrunda intr-o locuinta, atat in prezenta cat si in lipsa proprietarului. De ce? Pentru ca un intrus stie faptul ca majoritatea oamenilor deschid pur si simplu usa, din dorinta de a nu fi nepoliticosi sau, pur si simplu, din cauza ca sunt prea increzatori, fiind astfel luati prin surprindere.

O data ce usa este deschisa, nu este nevoie decat de “un mic branci”. Acesta este motivul pentru care soneriile traditionale nu isi fac treaba asa cum trebuie. Pentru a afla cine este la usa, si ce doreste persoana respectiva, esti nevoit sa vii in imediata apropiere a necunoscutului si sa deschizi usa. Procedand astfel, poti sa pui in pericol siguranta ta, a familiei si casei tale.

In ziua de astazi aproape fiecare aspect al vietii noastre devine mai inteligent.

Avem termostate inteligente, incuietori inteligente, usi ale garajului inteligente, sisteme de iluminat inteligente, aparate electrocasnice inteligente, sisteme de Securitate inteligente si, desigur, sonerii inteligente. Probabil ca deja stiti modalitatile in care alte dispozitive inteligente va imbunatatesc viata, iar soneria video inteligenta are acelasi potential incredibil.

Soneriile video inteligente HD au aceeasi capacitate de a va anunta ca cineva este la usa, insa nu se rezuma nici pe departe doar la aceasta.

Aceasta se datoreaza faptului ca sunt in mod suplimentar dotate cu Wi-Fi, o camera video HD de 1080p, senzori de miscare si functie audio si de comunicare in doua directii.

Soneria inteligenta poate fi conectata la un sistem la care sunt conectate si alte dispozitive ale unei case inteligente si poate fi accesata de pe un smartphone sau alt dispozitiv conectat. Aceste functii suplimentare sporesc confortul dar, mai important decat atat, ele contribuie la cresterea sigurantei personale.

In continuare sunt prezentate 6 motive importante pentru care ai nevoie de o sonerie inteligenta

  • Poti stii cand vine cineva inainte ca acestia sa se apropie de usa. Senzorii de miscare pot declansa o alarma care este trimisa pe telefonul tau.
  • Componentele video si audio iti permit sa raspunzi la usa fie ca esti acasa, fie ca nu esti, fara a da vreodata de banuit vreunui intrus ca nu este nimeni acasa.
  • Nu trebuie sa te duci pana la usa pentru a raspunde, astfel nu esti niciodata nevoit sa te duci in apropiere de necunoscut, nu esti nevoit sa deschizi usa si nici sa intrerupi activitatea pe care o intreprinzi decat daca este absolut necesar.
  • In cazul in care nu esti acasa, iar senzorii de miscare sunt declansati, poti inregistra si salva video orice activitate suspecta.
  • Imaginile video HD clare permit indentificarea cu usurinta a vizitatorului.
  • Camerele video ale soneriilor dotate cu infrarosu permit vizualizarea oricarei activitati in jurul usii, chiar si atunci cand este foarte intuneric.

De la usa din fata pana la curtea din spate, smartvolt.ro pune la dispozitie solutii complexe de securitate, inclusiv kit-uri de alarma inteligentesonerii video inteligente si camere video inteligente.