Solutii SMART, Tehnologie smart

Accesorii auto utile pentru calatorii sublime

Accesorii auto

Suntem în permanență în mișcare, fie că mergem la muncă, la școală, sau în vacanță. Pentru cei care nu sunt amatori ai zborurilor cu avionul sau ai pedalatului, mașină reprezintă cel mai comod mod de deplasare.

 Dar oare cât de comod este cu adevărat să mergi cu mașina?

Europenii petrec între 3 și 4 ore zilnic, în mașină, iar romanii în ambuteiaje nu mai puțin de 32 de ore pe an. Cauzele sunt numărul mașinilor în continua creștere și infrastructura deficitară.

Accesorii auto

                                                                                                                                                                                                                                                                        Sursă foto: Canva.com

Ne adaptăm, desigur. Situația drumurilor nu o să se schimbe prea curând, cel puțin nu în România, dar sunt câteva măsuri pe care le putem lua. Iată ce putem face pentru a îmbunătății atmosfera din mașină în lungile incursiuni din jungla asfalturilor!

 

Podcasturi

Mai în glumă mai în serios distragerea atenției de la haos, ar putea fi o soluție.

În funcție de interesele tale știință, tehnologie, grădinărit, un podcast bun poate transforma un drum lung într-o sesiune de informare sau de relaxare.

Pentru a asculta emisiunea radio preferată tot ce trebuie să faci este să conectezi telefonul la sistemul audio al mașini. Piața este destul de ofertantă, și găsești la prețuri bune tot ce ai nevoie: adaptoare audio, modulatoare, receptoare auxiliare cu Bluetooth, etc.

Accesorii auto
Accesorii auto

 

 

Accesorii auto pentru confort ridicat

Buna organizare a spațiului din mașină este foarte importantă. Acesta este motivul pentru care au apărut tot felul de accesorii auto pe piață, pentru a răspunde nevoilor diverse ale conducătorilor auto.

Suporturi pentru telefoane sau pentru tabletele celor mici, organizatoare auto și încărcătoare pentru telefoane cu funcții multiple sunt acum accesibile și gata pentru a vă face drumurile cu mașina o experiență mai confortabilă.

                                                                         Accesorii auto pentru întreținere

Curățenia în mașină este la fel de importanta ca și acasă, și la fel de greu de păstrat.

Cei care pleacă la drum cu cei mici, știu despre ce vorbim. Chiar dacă ai curățat bine mașina înainte de plecare, știi ca o punga de pufuleți sau covrigei poate anula toate eforturile tale în câteva minute. Pentru a nu te simți ca în căruța colectivului, un aspirator auto este soluția perfectă.

Vara abia a început, vacanța copiilor se apropie, la fel și concediile. Haideți să nu lăsăm experiența drumurilor lungi să ne strice cheful de plecări!

Drumuri bune, și vreme și mai bună! Island