Gadget, Tehnologie smart

Cum alegem o baterie externă?

Cum alegem o baterie externă?

Achiziționarea unei baterii externe potrivite pentru nevoile dumneavoastră poate fi o provocare, deoarece există mai multe aspecte pe care este bine să le luați în considerare. Iată care sunt acestea.

Capacitatea

Capacitatea unei baterii externe este măsurată în miliamperi pe oră (mAh). Alegeți o baterie cu o capacitate care se potrivește nevoilor dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți un smartphone cu o baterie de 4000mAh trebuie să căutați o baterie externă cu o capacitate de cel puțin 4000mAh, pentru o încărcare completă.

Dacă vreți să încărcați un laptop, atunci aveți nevoie de o baterie externă cu o capacitate de cel puțin 20 000 mAh, capabilă să livreze o tensiune de 20V.

Viteză de încărcare

Dacă aveți un dispozitiv compatibil compatibil cu diverse protocoale de încărcare rapidă, atunci este bine să alegeți și o baterie externa care are tehnologia necesară pentru a face față acestei cerințe. În caz contrar bateria externă va încărca cu viteză standard. Și dacă nu sunteți obișnuiți cu timpii lungi de încărcare, veți considera achiziția una nesatisfăcătoare.

Numărul de porturi

Când aveți mai multe dispozitive de încărcat, o baterie externă cu mai multe porturi USB vă poate fi cu adevărat de folos. Mai multe porturi, diferite, vă va permite să încărcați mai multe dispozitive simultan.

Portabilitate

Dacă intenționați să luați bateria externă cu dumneavoastră, dimensiunea și greutatea acesteia sunt importante. O baterie mai mică și mai ușoară poate fi mai ușor de transportat în călătorii.

Marcă și calitate

Alegeți o marcă bună și un produs de calitate pentru a vă asigura că bateria externă este fiabilă și sigură de utilizat.

Compatibilitate

Asigurați-vă că bateria externă este compatibilă cu dispozitivul dumneavoastră. Verificați specificațiile bateriei pentru a vă asigura că funcționează cu cablul și portul de încărcare al dispozitivului dumneavoastră. 

Unele baterii externe vin cu funcții suplimentare, cum ar fi cele cu lanternă încorporată sau cântar. Luați în considerare aceste caracteristici dacă sunt importante pentru dumneavoastră.

Cum alegem o baterie externă? Luând în considerare toate aceste aspecte. O baterie externă este un dispozitiv practic, care poate fi o sursă de alimentare fiabilă și întodeauna la îndemână.