Gadget, Sanatate

3 remedii ce combat cu succes astenia de primăvară

3 remedii

3 remedii ce combat astenia de primăvară sunt esențiale, și anume, alimentația corectă, sportul și odihna. Cunoaștem teoria, însă întâmpinam des dificultăți în adoptarea unui stil de viață sănătos. Cu puțină voință totuși, nimic nu este imposibil.

După un sezon în care am tânjit după razele blânde ale soarelui, astenia nu ne lasă să ne bucurăm în sfârșit de natura trezită la viață.

Ce putem face?

În primul rând trebuie să conștientizăm că oboseala resimțită are o cauza medicală, un ușor dezechilibru hormonal. Acest dezechilibru apare din cauza secreției necorespunzătoarea de melatonină, secreție influențată de lumina solară. Cele 3 remedii pe care le-am amintit mai sus, sunt soluția ideală în combaterea asteniei de primăvară.

Alimentația corectă

O alimentație corectă nu este un țel greu de atins, mai ales în acest sezon. Pe tarabele din piață se găsesc din belșug verdețuri de sezon, cărora le-am dus dorul în sezonul rece. Acestea sunt bogate în vitamine și fibre, și sunt esențiale în alimentația zilnică. Alături de o hidratare corespunzătoare, o alimentație corectă poate face minuni.

3 remedii

Exercițiile fizice

Dacă nu ești încă pregătit sa-ți faci abonament la sală, poți să lucrezi acasă sau în aer liber.

Avântul tehnologiei, a adus în piață diverse gadgeturi pentru fitness.Astăzi, de exemplu, săritul corzii, cunoscutul joc al copilăriei, este mai distractiv ca oricând. Cu ajutorul accesoriului potrivit, poți afla numărul de sărituri, de calorii arse si iți poți stabili target-uri.

Mingi cu iluminare led, iți lucrează mușchii brațului, dar au în același timp și efect anti-stres.

3 remedii

Odihna

Sunt recomandate 7 ore de somn pe noapte și implementarea unui program de somn. Deși odihna fizică este foarte importantă, nici odihna psihică nu este de ignorat. Alocă timp activităților relaxante pentru psihic. Ascultă muzica preferată, citește o carte bună petrece timp de calitate cu cei dragi.

3 remedii

Nu lăsa astenia de primăvară, să fie un impediment în a te bucura de magia acestui sezon. Adoptă un stil de viață sănătos, pentru tine, pentru cei din jurul tău și pentru o viață de calitate.