Gadget, Sanatate

Îngrijirea animalului de companie în lipsa ta

Îngrijirea animalului tău de companie

Îngrijirea animalului tău de companie poate reprezenta o adevărată provocare, mai ales în lipsa ta.

Însă avantajele conviețuirii cu un animal de companie sunt nenumărate, și nu o spun doar eu ci și studiile de specialitate. Mângâierea animalului de companie, scade nivelul de cortizol, hormonul stresului și crește nivelul de dopamină. serotonina și oxitocină.

Prietenul copiilor tăi

De multe avantaje beneficiază mai ales copiii noștri. Copiii care cresc alături de un animal de companie, au un sistem imunitar mai puternic și sunt mai puțin predispuși alergiilor. În plus aceștia se dezvoltă emoțional, dând dovada de mai multă empatie dar și de un grad mai mare de responsabilitate.

Așadar animăluțele noastre nu doar așteaptă nerăbdătoare să ne facem apariția, ci contribuie și mult la starea noastră de sănătate mentală și psihică. Tot ce cer în schimb, este să facă parte din viața noastră și să fie iubite. Un preț nespus de mic, comparându-l cu ce câștigam de pe urma lor.

Nevoile lor...

Totuși dacă atunci când suntem acasă ne putem îngriji de ele așa cum se cuvine, altfel stau lucrurile când suntem plecați și nu ne pot însoți. Problemele apar nu doar când avem un concediu planificat, ci și în viața de zi cu zi. Pentru cei mai mulți dintre noi, o zi obișnuită de lucru începe dimineața devreme și se termină destul de târziu. Dacă pentru noi timpul zboară ca gândul, nu așa se întâmpla și pentru prietenul nostru necuvântător.

Un animăluț are nevoie de mese regulate, hidratare corespunzătoare, de foarte multă joacă, etc. Lipsa ta, poate deveni o adevărată problemă pentru animalul tău dacă nu găsești un înlocuitor.

Îngrijirea animalului tău de companie

Gadgeturi revoluționare

Din dragoste pentru animalele noastre de companie dar și gratie dezvoltării tehnologiei, pe piața au apărut gadgeturi revoluționare care vin în ajutor cu soluții pentru multe din aceste probleme.

Dacă înainte în lipsa ta asigurarea animalului tău de companie un program de mese fix, porții echilibrate cantitativ, apa proaspăta, era o provocare, acum aceasta este istorie. Cu ajutorul dispozitivelor smart ai totul la câteva touch uri distanță.

Dispenser smart hrana Petoneer
Dispenser smart hrana Petoneer

Dispensare smart

Puteți avea grijă cu ușurință de obiceiurile alimentare sănătoase ale animalului dvs. de companie cu dispensarele de hrană smart. Aceste dispozitive pot fi acționate atât manual, de la distanță prin intermediul unei aplicații sau chiar vocal. Vă permit să programați timpul de hrănire și numărul de porții, un mod bun de a împiedica alimentarea în exces.

Funcțiile vocale bidirecționale, foto sau video te ajută să rămâi conectat în permanență cu animalul de companie.

Dozator de apa smart

În ce privește asigurarea cantități de apă corespunzătoare, dozatoarele smart asigura puritatea apei consumate de către animalul dvs de companie și cantitatea necesară. Acestea sunt dotate cu sisteme de filtrare în 4 trepte, sunt silențioase și pot fi controlate de la distanță.

Set filtre pentru dispenser apa PETONEER
Să ai grija de animalul tău de companie, nu a fost niciodată mai ușor. Oferă-i prietenului tău necuvântător confortul smart pe care îl merită!