Tehnologie smart

Baseus

Baseus

Baseus este unul din brand-urile de top care are ca pricipală activitate producția de bunuri de consum.
Așa cum reiese și din logo-ul brandu-lui “Base on consumer”, obiectivul reprezentanților acestuia este de a dezvolta produse centrate pe client. Altfel fiind spus, acesta este motivul pentru care raportul calitate preț al acestor produse este unul echitabil.

Baseus

Produsele Baseus se remarcă totodată printr-un design modern și practic. Acestea sunt inspirate din nevoile noastre, din viața de zi cu zi.

A luat nastere în 2011, iar astăzi, după 11 ani de creștere încă și-au păstrat entuziasmul și capacitatea de adaptare la contextul social și economic. Tehnologia de ultimă ora integrată ține cont de presiunea tot mai mare asupra mediului înconjurător. Materialele folosite sunt eco-friendly, respectând ultimele tendințe din modă.

Inovație și expertiză

Pentru a da randament pe o piață din ce în ce mai competitivă, la capitolul inovație și expertiză trebuie să excelezi. De aceea Baseus a urmărit tot timpul să se asocieze cu cei mai buni profesionisti din domeniul tehnologiei. Produsele acestui brand și tehnologia integrată este tot timpul cea de ultimă oră.

De toate, pentru noi toți

La început producția viza în principal sfera accesoriilor pentru telefoanele mobile. Din 2019 însă protofoliul de produse s-a extins. Acum Baseus este unul din principalii dezvoltatori de produse gaming, audio, accesorii auto, electronice si lighting

Într-o economie cu atâtea fluctuații, să anticipezi nevoile clienților pentru a le onora, presupune o viziune corectă și multă muncă. În acest fel Baseus și-a câștigat locul printre cei mai buni.