Tehnologie smart

Ce nu trebuie să îți lipsească din rucsac în drumeție?

drumeție

Trebuie să recunoaștem că deși o drumeție este alegerea ideală, de a petrece timpul liber în natură, de fiecare dată uităm să luăm ceva de care cu siguranță vom afla că avem nevoie. Treaba se complică puțin, dacă te însoțesc cei mici, iar toate listele pe care le ai lipite pe frigider, nu îți sunt de prea mare folos. 

Când știm că urmează weekendul, vremea ține cu noi, și nu știm cum să pornim mai repede la drum, keep it simple este expresia magică! 

În funcție de traseul ales, încearcă să faci o listă scurtă, cu cele mai importante lucruri pe care nu ai de unde să le achiziționezi pe drum. 

Iată aici un exemplu. 

Haine și încălțări potrivite condițiilor meteorologice neprevăzute. Pentru asta faci un mic research și te pregătești din timp, nu cu câteva ore înainte de plecarea în drumeție.

Trusă mică de prim ajutor, care să conțină câteva comprese sterile, o foarfecă, soluție dezinfectantă și pansamente. Nu uita de Nurofen. Cu cei mici, nu știi niciodată la ce să te aștepți. 

Chibrituri rezistente la apă și pătură termică. 

Lanternă! Nu de puține ori se întâmplă să ne decalăm complet cu programul și să ne prindă noaptea pe drum. O lanternă te poate ajuta în mute feluri, cum ar fi să nu te rătăcești, să te ferești de animalele sălbatice sau să transmiți semnale SOS. 

  • drumeție
  • drumeție
  • drumeție