Sfaturi, Tehnologie smart

Moduri distractive de a sarbatori Revelionul acasa

Hellllooo, 2021!

Desi anul 2020 se apropie de sfarsit, este mai important sa fim vigilenti in continuare cu privire la practicile de siguranta COVID-19. Asta inseamna ca planurile de Revelion ar putea include si sederea acasa. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitor! Exista multe modalitati distractive si creative de a marca sfarșitul anului 2020.


1. Aranjeaza-te! 🙂

Cine a spus ca nu te poti imbraca si aranja frumos doar pentru a sta pe canapea? 🙂 Dacă de obicei iti pregatesti cea mai buna tinuta pentru NYE, nu este nevoie sa schimbi tradiția din acest an. In plus, poti obtine fotografii minunate si acasa.


2. Planuieste un toast virtual cu prietenii tai

In ciuda provocarilor, este important sa vezi si partile bune ale acestui an. Poti face acest lucru (si) cu un toast virtual. Planuieste un timp pentru a te „conecta” cu prietenii pentru a face un toast.


3. Gazduieste un apel video cu cei dragi din familie

Apelurile Zoom si Google Meet au devenit un element esential. Asa ca, pentru aceste sarbatori, Zoom si Google Meet sunt o modalitate excelenta de a-i aduna pe toti cei dragi .


4. Pregateste un preparat bun

De vreme ce vei sta treaz mai mult timp, vei dori suficiente preparate si gustari. Exista o multime de trucuri pe care le poti face pentru a-ti da seama daca mancarea este gata. Daca obiectivul tau este perfectiunea si nimic mai putin, atunci termometrul pentru carne ar trebui sa fie un instrument indispensabil in arsenalul bucatariei tale de Revelion.


5. Vizioneaza un film

Vizionarea unui film frumos este o modalitate excelenta de a te relaxa si de a intampina noul an. Pentru o reusita garantata alege alaturi de ceilalti filmul pe care urmeaza sa il vizionati. O animatie este perfecta pentru o seara alaturi de copii, iar daca stai cu prietenii, comediile vor fi mereu cele cea mai buna alegere.