Gadget, Solutii SMART

Muzica ta preferată, oriunde și oricând

Muzica ta preferată

Muzica ta preferată, oriunde și oricând, poate părea o așteptare nerealistă, nu-i așa?

Impactul muzicii asupra creierului uman, este asemănător cu cel pe care îl au exercițiile fizice. Ne relaxează, iar anumite genuri muzicale, cresc capacitatea de concentrare. E clar de ce pe mulți dintre noi, muzica îi ajuta și îi inspiră în orice activitate.

Fie că ești fan al muzicii Rock, Pop, Hip Hop, Rock-and-Roll, sau chiar al celei clasice, cu un echipament potrivit te poți bucura de piesele tale oriunde și oricând. În funcție de preferințe, poți alege cu încredere din lista de mai jos, căștile potrivite.

Echipamentul potrivit, la momentul potrivit

●     Căști Audio In-Ear Wireless Awei A847BL ideale pentru a fi folosite la sală sau în timpul diferitelor activități sportive. Designul ergonomic permit o prindere fermă după urechi, reducând astfel șansele de a fi pierdute.

●     Căști Audio On-Ear Wireless Awei A780BL, pliabile, pentru sunet clar, bass puternic și 15 ore de muzică fără întreruperi.

●     Căști Audio In-Ear Wireless Awei T26, model ce utilizează tehnologia Bluetooth 5.0 pentru a asigura o transmisie stabilă fără pierderea calității audio.

●     Boxa Portabila Bluetooth Awei Y330, pentru a te distra împreună cu prietenii tăi pe ritmurile muzicale preferate.

Și pentru că luna ianuarie este luna în care îi celebrăm pe unii dintre cei mai excepționali compozitori și muzicieni, nu pot să închei fără a-i menționa în câteva rânduri.

Franz Schubert

Compozitor romantic austriac s-a născut pe 31 ianuarie 1797. Muzica lui este de o duioșie și de o melancolie, ce te transpune direct în atmosfera vremurilor lui.

https://www.youtube.com/watch?v=0bjB-IWEYI0

Muzica ta preferată
Imagine de la Regina Leader-Post, sursă https://leaderpost.com/entertainment/local-arts/between-the-notes-franz-schubert-had-a-little-known-rebellious-streak
Elvis Presley

Regele Rock ‘n’ Roll-ului s-a născut pe 8 ianuarie 1935. Versurile pieselor lui sunt fredonate și astăzi cu același patos ca odinioară.

https://www.youtube.com/watch?v=5V430M59Yn8

Muzica ta preferată
Imagine de la Mirror, sursă: https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/elvis-presley-wild-conspiracies-fans-23289632
Dolly Parton

Dolly Parton născută în Tennessee, pe 19 ianuarie 1946 este considerată una dintre cele mai talentate cântărețe ale genului country. Mai jos vei găsi un playlist cu cele mai ascultate piese ale ei.

https://www.youtube.com/watch?v=I6vQVZML1R0

Muzica ta preferată
Imagine de la Parade, sursă: https://parade.com/1110183/parade/dolly-parton-songs/

Bucurați-vă de muzică, în fiecare moment, cu echipamentul potrivit!