Gadget, Jocuri educative, Sfaturi

Cadouri inspirate pentru copii

Cadouri inspirate

Cine nu are nevoie de câteva idei de cadouri inspirate pentru copii, având în vedere apropierea sărbătorilor?

Perioada sărbătorilor este cea mai frumoasă din întregul an, dar și cea mai darnică, mai ales pentru cei mici. Pentru părinți alegerea cadourilor este mereu o provocare. Uneori chiar mă întreb care sunt cei mai entuziasmați si mai nerăbdători. Părinții care abia așteaptă să vadă reacția copiilor la vederea cadourilor? Sau cei mici care abia așteaptă să despacheteze?

Dacă te afli in impas, si nu știi cum sa-i mai surprinzi și anul acesta, iți venim in ajutor cu câteva idei inspirate de cadouri, care cu siguranță va aduce bucurie pe fețele lor.

Jocuri educative și interactive

  1. Spațiul de joaca pentru bebeluși, de la Clementoni. Este o idee genială dacă vrei să-ți distrezi bebelușul, acesta având mai multe accesorii, care fără îndoială îi vor capta atenția si îl vor ține ocupat vreme îndelungată.
  2. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-4 ani, nu vei da greș daca vei alege o tabletă interactivă. Sunt la vârsta la care desenatul le ocupa o mare parte din timp. Si daca vrei să-i înveți de mici cum pot să protejeze planeta, începe prin a le arăta cum pot să economisească hârtia. În fiecare zi se folosesc milioane de tone de hârtie, de cele mai multe ori iresponsabil și nejustificat. Presiunea asupra mediului este uriașă, iar cu o tabletă interactivă poți salva topuri întregi de hârtie.
  3. Pe cei mici încă reușești să-i mai surprinzi, mai greu fiind să-i surprinzi pe adolescenții. Noua modă în materie de jocuri de îndemânare este Neocube-ul. Cu acest set care are 216 bile magnetice, multicolore, se pot modela forme și structuri 3D. Dacă și pustiul tău are o pasiune pentru construcții, oferindu-i acest cadou îl poți încuraja să-și fructifice pasiunea.
  4. Jocurile de inteligență dezvolta intuiția, capacitatea de concentrare si de memorare, dar mai ales stârnesc interesul, și nu doar copiilor ci și adulților.
Cadouri inspirate

Gaming

Cadouri inspirate

Bineînțeles ca n-o să-i uităm tocmai pe pasionații noștri de gaming. In e-sports accesoriile fac diferența. Nevoie de precizie si de performanță este una reală, așa ca iți propunem câteva accesorii fără de care un gamer adevărat nu se poate lipsi.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar în limbajul copiilor, cadourile înseamnă te iubesc. Deci nu lăsa pe ultima suta de metri achiziționarea acestora, mai ales pentru că, după cum bine știți stocurile se epuizează rapid înaintea marilor sărbători.

Acestea fiind zise, să aveți spor la dăruit!