Solutii SMART, Tehnologie smart

Preferatele clientilor: bestsellerele lunii Noiembrie

Am adunat in acest articol o colectie formata din produsele cel mai bine vandute si produsele preferate ale clientilor nostri pentru dormitor, baie, biroul de acasa, dining sau sufragerie.*

BECURI SI BENZI LED

Becurile si benzile Led sunt cele care creeaza sentimentul de „acasa”. De aceea, categoria noastra de produse pentru casa este atat de populara. De exemplu, Banda LED Smart WiFi RGB a primit 5 stele bine-meritate si urmatorul review din partea unui client: „Produsul se prezinta super ok, lumina este buna. A functionat din prima. Sunt chiar foarte multumit.”
 


Un alt client descrie astfel becul smart de la WOOX: „L-am montat in spatele televizorului si creaza o atmosfera placuta. L-am programat cand sa se aprinda si cand sa se stinga. Il pot controla de pe telefon de oriunde as fi.”

Si becul inteligent LED RGB+W Gosund, se afla printre preferatii clientilor: „Am cumparat becul din pura curiozitate si fara a avea sperante ca e ceva de capul lui. Instalarea a durat 10 minute. Un bec interesant, aplicatie usor de folosit si intuitiva. Voi mai achizitiona macar 4 becuri.”

TABLETE SI GADGETURI PENTRU COPII

Suntem incantati de faptul ca multi dintre clientii nostri ne-au transmis ca produsele din catalogul smartvolt.ro pe care le-au comandat au ajuns la ei foarte repede. De altfel, ne place sa adaugam mereu produse noi, cum este cazul tabletei de scris si desenat, 8.5 inch, HowShow H8B: „Este un produs execelent pentru a fi folosita de cei mici. Elimina hartia. Rezolutie perfecta, cand pagina este plina apesi pe buton si se curata ecranul.”

ACCESORII WORK FROM HOME

Iti poti organiza un lucrul la biroul de acasa cu cele mai apreciate accesorii din gama Smart Volt. De exemplu, din categoria de produse tastaturi.

Alege cele mai bune tastaturi si vei avea o experienta a lucrului de acasa cat mai placut. 🙂

*Selecția produselor se bazează pe review-urile clientilor si pe topul celor mai bine vandute produse in ultima perioada perioada Iunie. Review-urile provin din partea clientilor din Romania.