Gadget, Solutii SMART, Tehnologie smart

Top 4 cele mai bune presentere wireless

Atunci cand sustii o prezentare, trebuie sa te poti deplasa cu usurinta si nu sa fii blocat la laptop. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai daca ai un presenter wireless. Presenterele wireless sunt cunoscute si sub denumirea de presentere de la distanta. Aceste dispozitive te ajuta sa conduci prezentarea de la inceput pana la sfarsit. 

Alegerea celui mai bun presenter wireless este absolut esentiala, intrucat aceasta iti va permite sa realizezi mai multe sarcini in timpul prezentarii.

O alegere buna te va ajuta sa te concentrezi asupra prezentarii si nu a tehnologiei. Alegerea presenterului iti va permite sa interactionezi mai bine cu publicul. Am selectat cele mai bune presentere pentru a te ajuta sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Atunci cand alegi un presenter wireless trebuie sa iei in considerare cateva lucruri:

Presenter / pointer Wireless 2.4 GHz pentru deget, cu Air Mouse si Laser

Aceasta este prima noastra alegere, si este una excelenta. Este un presenter pentru deget, cu un sistem  Air Mouse si Laser. Receptorul wireless functioneaza pe tehnologia de 2,5 GHz. Acest dispozitiv este foarte usor de utilizat, prin simpla pozitionare pe deget.

Presenterul este dotat cu un laser rosu care iti permite sa evidentiezi cu usurinta portiunile cheie ale prezentarii tale. In general, acesta este un presenter wireless de calitate, cu o acoperire excelenta pe o raza de aproximativ 20 metri. Poate fi utilizat cu usurinta de la distanta. Presenterul accepta o gama larga de optiuni de la Excel, PowerPoint, MS Word, site-ul web si multe altele.

_____________________________________________________________________________

Presenter / pointer Wireless 2.4 GHz cu Air Mouse si baterie incorporata

Acest model reprezinta o alta varianta ecologica din plastic ABS. Presenterul are un design ergonomic, cu un simplu receptor plug and play. Este dotat cu un laser luminos rosu stralucitor, usor de vazut pe majoritatea fundalurilor. Cu ajutorul acestuia poti evidentia cu usurinta majoritatea sectiunilor din prezentarea ta.

Unele dintre optiunile compatibile cu acesta includ MS Word, MS Excel, PowerPoint. Designul simplu si dimensiunea acestui presenter faciliteaza operarea cu usurinta a tuturor functiilor. Per ansamblu, acest presenter wireless este foarte sensibil si are un consum redus de energie.

_____________________________________________________________________________

Presenter wireless tip stilou

https://smartvolt.ro/produse/presenter-pointer-wireless-tip-stilou-2-4-ghz-vson-v189/

Este un presenter wireless cu un design elegant, tip stilou care va creste nivelul de profesionalism al prezentarilor tale. Este un presenter versatil, compatibil cu o gama larga de dispozitive si software. Presenterul accepta MS Word, MS Excel, PowerPoint si multe altele. De asemenea, este compatibil cu diferite sisteme de operare, incepand cu Windows, Mac / IOS.

Este usor de utilizat si nu necesita decat o simpla conectare USBului receptorului pentru a incepe. Per total, acest presenter are un design ergonomic si este extrem de usor de utilizat, si va capta atentia audientei tale pana la cele mai mici detalii.

_____________________________________________________________________________

Presenter  Wireless 2.4 Ghz cu baterie incorporata

 

VSON V225 este alegerea noastra finala in materie de presentere wireless de top. Acesta este un alt dispozitiv de calitate, care permite vizualizarea cu usurinta a slide-urilor ulterioare si a celor anterioare. Presenterul este dotat cu cel mai recent Bluetooth 3.0 pentru a iti pune la dispozitie o distanta de control, de pana la 30 de metri distanta. Te poti deplasa fara probleme prin incapere in timp ce iti sustii prezentarea. Este unul dintre putinele presentere care vin cu o baterie incorporata.

Ghid pentru achizitionarea unei presenter wireless

Daca vrei sa achizitionezi cel mai bun presenter wireless, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare. Acestea includ:

Caracteristici

Presenterele sunt dotate cu diverse functii, adecvate pentru utilizarea acestora in diferite situatii. Unele dintre principalele caracteristici care trebuie luate in considerare aici includ:

Puterea pointerului laser: Aceasta este practic puterea indicatorului. Puterea pointerului este de obicei masurata in miliwatti. Aceasta putere arata cat de eficient si clar va evidentia presenterul diferite sectiuni din cadrul prezentarii tale. Este indicat sa optati pentru un presenter cu 5mW.

Dimensiunea presenterului: Dimensiunea presenterului este de obicei o chestiune de preferinte personale. Presenterele mici sunt foarte usor de transportat, in timp ce cele de dimensiuni mai mari sunt mai usor de utilizat. Exista pe piata presentere mici, de dimensiunea unui stilou, care pot fi puse in orice buzunar, inca care nu sunt dotate cu anumite functii. Presenterele mai mari au butoane mai mari care sunt usor de actionat si controlat.

Indicator baterie descarcata: Aceasta caracteristica te avertizeaza atunci cand bateria este aproape in totalitate descarcata, astfel incat presenterul sa nu se inchida la jumatatea prezentarii.

Culorile laser: In trecut, existau doar culori laser rosu, insa astazi poti alege dintre laserele verde, albastru si violet.

Sigurnata

Siguranta este de obicei o preocupare majora atunci cand utilizam lasere. Laserele mai puternice impun o utilizare mai atenta. Asigura-te ca nu indrepti laserul spre ochii oamenilor.

Pret

In cele din urma, trebuie sa iei in considerare costul presenterului si sa optezi pentru unul care se incadreaza in bugetul tau. Daca trebuie sa platesti un pret premium pentru un presenter wireless, asigura-te ca produsul pentru care optezi iti ofera suficiente functii pentru o utilizare cat mai usoara.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune presentere wireless de pe piata, la momentul de fata, care te ajuta sa iti sustii cu usurinta prezentarile. Cele zece presentere mai sus mentionate au fost selectate cu atentie, pentru a te ajuta sa iti sustii cu usurinta prezentarile, fara a fi nevoit sa stai lipit de computer pe intreg parcursul prezentarii. Presenterele wireless sunt o alegere excelent, intrucat iti ofera libertate de miscare si interactiune cu publicul. Te poti deplasa liber si iti poti sustine prezentarea chiar din public. Alege cu incredere un presenter din lista noastra. Este singurul mod in care poti fi sigur ca vei beneficia de un raport calitate-pret excelent.