Gadget, Tehnologie smart

Ce este un sistem de supraveghere?

ce-este-un-sistem-de-camere-supraveghere-wifi

Un sistem de camere de supraveghere wifi este unul dintre cele mai cunoscute sisteme de securitate smart. Rezultatele multumitoare pe care le genereaza datorita tehnologiei wireless, dar si preturile accesibile, fac din acest sistem un produs tot mai cautat. Aceste sisteme sunt foarte usor de utilizat si instalat.

De ce trebuie sa folosesti un sistem de supraveghere?

Aceste camere te vor scuti de fire sau de cabluri intinse prin toata locuinta. Tot la capitolul cabluri, aceste camere sunt potrivite pentru zonele in care conexiunile prin cabluri sunt greu de efectuat. Costurile care sunt impuse pentru achizitia cablurilor necesare montarii unui sistem de supraveghere obisnuit nu vor mai fi necesare.

Cat de eficient este un sistem de camere de supraveghere wifi?

Camerele noastre inteligente dispun de o tehnologie avansata de wireless IP. Aceste camere pot comunica folosind anumite protocoale wireless. Acestea transmit semnalele audio / video catre cel mai apropiat router pentru ca tu sa poti primi informatia in timp real „live” la o calitate superioara.

Un lucru important va fi crearea unei parole. In felul acesta, datele se vor trimite rapid si fara pierdere, si nu vor putea fi divulgate nimanui.

Un ultim avantaj al acestei tehnologii este disponibilitatea la conectare cu alte dispozitive ce dispun de conexiuni WiFi. Telefoanele mobile, laptopurile, tabletele pot fi conectate la aceeasi retea wireless cu sistemul de camere.