Gadget, Intrerupator SMART, Solutii SMART, Tehnologie smart

Ce este o locuinta fara un intrerupator inteligent?

ce este un intrerupator inteligent
Ce este un intrerupator inteligent?

Arata ca un intrerupator normal, dar cu un design mai modern si este actionat prin „touch” mai degraba decat prin apasare mecanica. Este inteligent pentru ca poate fi controlat oricand si de oriunde. Poti verifica de la serviciu daca ai stins luminile in casa si, in caz contrar, o poti face prin simpla folosire a functiei „touch”.

Cum se foloseste?

Poti sa opresti lumina in orice camera fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi, doar cu o atingere pe ecranul smartphone-ului. Instalarea intrerupatorului inteligent se face in aceeasi maniera cu a unui intrerupator obisnuit.

De ce este util?

Posibilitatile de folosire sunt multiple. Practic tu decizi in ce mod contribuie la confortul tau si cum este mai util pentru tine. Cu ajutorul acestui intrerupator poti controla lumina atunci cand esti plecat de acasa sau poti seta functii automate de pornire/oprire a luminii din diferite zone ale locuintei tale.

Ce iti putem recomanda?

Intrerupatoarele de la Broadlink sunt unele din device-urile care merita cumparate. Pot fi controlate de la distanta prin WiFi, cu ajutorul hub–ului Broadlink. Intrerupatoarele se controleaza simplu, cu ajutorul aplicatiei gratuite e-Control. Vezi toate intrerupatoarele Broadlink.

Un alt brand recomandat este Meross. Sunt modele cu un design foarte modern ce pot controla 1, 2 si chiar 3 corpuri de iluminat, cu ajutorul panoului touch.