Gadget, Tehnologie smart

SMART HUB | Telecomanda Universala

smart-hub-broadlink-sonoff

Daca in urma cu cateva decenii conceptul de automatizare a casei parea ceva utopic, in prezent, progresul tehnologiei ne permite configurarea propriei locuinte pana la cele mai mici detalii. Tot ceea ce iti trebuie este un smart phone. Punctul comun il reprezinta un Smart HUB sau o telecomanda universala care are rolul de a interconecta tehnologiile inteligente, fie ca vorbim de becuri sau de prize.

Un Hub Smart – o investitie inteligenta (pentru oameni smart)

Deja exista o gama suficient de variata de oferte pentru hub-urile smart. Tocmai de aceea, pentru a va simplica efortul de cautare, noi iti recomandam branduri cunoscute, precum Broadlink si Sonoff. Ideea de baza a hub-ului este de a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Acesta este setat sa detecteze in mod automat dispozitivele la care se poate conecta. Pentru o administrare cat mai eficienta a dispozitivelor, trebuie grupate pe camere specifice si prestabilite anumite sarcini.

Configurarile avansate presupun crearea de sisteme de alarma, folosind senzori si camere. Altfel spus, prin orice miscare detectata, camerele de securitate vor incepe sa inregistreze, trimitand imagini in timp real.

Imperiul Smart Hub

Indiferent de dispozitivele smart care vor patrunde in timp in piata, o telecomanda universala nu isi va pierde niciodată din utilitate si, de ce nu, din necesitate.