Gadget, Tehnologie smart

Prize smart. Libertate in fiecare zi.

prize-smart-wifi-libertate-in-fiecare-zi

Un gadget reprezinta modalitatea in care se realizeaza reducerea stresului si a timpului folosit. O priza smart wifi este una dintre cele mai eficiente imbunatatiri pe care le poti face locuintei tale.

Gama noastra de prize smart include tehnologii aplicate unor produse de calitate superioara. Aceste prize sunt controlate de la distanta, facand posibila activarea si dezactivarea, in vederea eficientizarii consumului de energie.

De ce o priza smart wifi?

Majoritatea prizelor wifi sunt compatibile cu Google Assistant sau Amazon Alexa. Acest lucru va transforma atomsfera din locuinta ta intr-una tehnologizata si avansata din punct de vedere al performantei. Vei putea sa opresti priza oricand vei dori.

Te bucuri de confort si de o locuinta inteligenta!

Tu faci regulile de consum

Cu ajutorul aplicatiei de pe mobil, o priza wifi poate sa functioneze dupa tipare. Poti sa personalizezi programele de functionare pentru fiecare priza in parte. Cu ajutorul unei prize smart, vei putea controla eficient consumul tuturor dispozitivelor pe care le ai conectate in locuinta ta.

Control de la distanta

Cu ajutorul controlului la distanta, vei fi prezent in interiorul locuintei chiar si cand esti plecat. Vei putea accesa alimentarea fiecarei prize si vei putea sa le dezactivezi doar printr-o simplă atingere de buton de pe telefonul mobil.