COVID-19, Sanatate, Sfaturi

COVID-19: Cum sa ramai informat si conectat

Am inceput sa #stamacasa de mai bine de 2 saptamani si am selectat cateva initiative si resurse care sa te ajute sa ramai informat si conectat la distractie. Aceasta perioada a adus cu sine schimbari la nivel de comportament, de mentalitate si de obiceiuri, asa ca, exemple de solidaritate nu au intarziat sa apara.

 Pentru a proteja cititorii, toate librariile fizice s-au inchis, dar nevoia de lectura ramane. Pentru a veni in ajutorul acestei nevoi, Libraria Humanitas ofera acces gratuit la 45 de carti disponibile in biblioteca virtuala.

 Avem nevoie si de informatii care ne fac sa privim inainte cu optimism. In acest sens, Biz Good News aduna zilnic stirile cu si despre oameni, companii si organizatii care au reusite si ajuta in business.

numarabani.ro iti pune la disopozitie noutati despre finante, cash flow, afaceri si taxe.

greentest.ro contine informatii relevante ce integreaza elementele unui stil de viata sanatos, relatiile dintre acestea si impactul in viata de zi cu zi.

Asociatia Daruieste Viata strange bani pentru spitalele din Romania care se confrunta cu Covid-19. Toate donatiile ajung in spitalele de de urgenta din toata tara si la personalul medical.

 Iata ca si Nikon se altura initiativei de ajutorare pentru toti cei interesati de arta forografica, oferind cursuri foto online gratuite pe toata durata lunii aprilie 2020.

Udemy ofera numeroase cursuri online unde poti invata aproape orice. Are peste 100.000 de cursuri iar multe sunt acum disponibile si in limba romana.

Les Mills, cel mai mare furnizor de servicii de fitness din lume, iti ofera acces gratuit la 95 de coregrafii. Fie ca esti abia la inceput sau faci miscare de ceva timp, aceste antrenamente te vor ajuta sa obtii rezultate.

 Pentru informatii din surse sigure  Code4Romania, in parteneriat cu Guvernul Romaniei au pus bazele unei platforme care inglobeaza toate comunicarile oficiale. In acest fel, oricine poate sa beneficieze de informare corecta in aceasta perioada.