Gadget, Tehnologie smart

Unde poti sa amplasezi un senzor smart de inundatie?

Te-ai hotarat sa iti achizitionezi un senzor smart de inundatie pentru locuinta ta. Iata cateva locuri recomandate in care poti sa amplasezi un senzor smart de inundatie.

Conceput din materiale de calitate si avand un design compact, senzorul smart de inundatie de la Rehent se potriveste oricarei incaperi. Dimensiunile acestuia iti permit sa il amplasezi oriunde in oricare din incaperi, fara sa-ti faci griji de spatiu.

Acest senzor te informeaza in timp real cand detecteaza scurgeri de apa in locul in care este pozitionat. Senzorul te avertizeaza nu doar in privinta unei inundatii, ci si a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii.

Amplaseaza senzorul in apropierea masinii de spalat

Durata medie de viata a unui furtun de masina de spalat rufe / vase este de aproximativ 7 ani. Intrucat nu se poate sti de ce dimensiuni ar putea fi o scurgere de apa, un astfel de senzor poate preintampina o potentiala indundatie costisitoare.

In baie


Toaleta poate fi cea mai problematica atunci cand vine vorba de scurgeri. De cele mai multe ori, se intampla fara vreun avertisment in prealabil. Apa din jurul baii poate fi un pericol pentru oricine se plimba prin zona.