Sfaturi, Solutii SMART, Tehnologie smart

Pregateste-ti locuinta inainte de a pleca in vacanta

Pregateste-ti locuinta inainte de a pleca in concediu

Iesirile din timpul verii presupun o multime de pregatiri si planuri interesante pentru a ne asigura ca vom avea parte de cea mai buna cazare. In mijlocul bucuriei si entuziasmului planificarii vacantei de vara, nu uita sa iei anumite masuri pentru a-ti pastra casa in siguranta cat timp esti plecat. 

Cea mai buna modalitate de a te asigura ca vei avea parte de o vacanta fericita, lipsita de stres, este sa faci tot ce depinde de tine pentru a-i tine la distanta pe hoti cat timp esti plecat de acasa.

Iata, asadar, cateva modalitati de a utiliza sistemul inteligent de securitate pentru locuinte, pentru a te ajuta sa faci lucrul acesta.

Foloseste scene de automatizare a locuintei pentru a parea ca esti acasa

O data cu automatizarea inteligenta a locuintei, nu trebuie sa se stie niciodata ca nu este nimeni acasa. Seteaza diferite scene pentru a replica diferite activitati care au loc in mod obisnuit in casa. De exemplu, aprinde si stinge luminile, porneste si opreste aparatele electronice, chiar si aerul conditionat, pe intreg parcursul zilei.

Configureaza alarma pentru senzorii inteligenti

Senzorii de miscare si detectare sunt de un mare ajutor atunci cand vine vorba de protejarea locuintei tale. Configurarea sistemului de alarma va alerta imediat autoritatile, si pe tine, cand ceva nu este in regula. Senzorul de miscare din soneria video te va avertiza in legatura cu o posibila activitate sesizata la usa din fata.

Foloseste sisteme de supraveghere video atat in interior cat si in exterior

O dovada vizibila a securitatii la domiciliu si supravegherii video este unul dintre cei mai buni factori de descurajare impotriva infractiunii. Proprietarii de locuinta care opteaza pentru aceasta au, astfel, la dispozitie un instrument extraordinar pentru a-si pastra casa in siguranta cat timp sunt plecati in concediu. Poti viziona oricand inregistrarile video, pentru a fi in mod constant la curent cu ce se intampla in locuinta ta. In cazul in care primesti o alerta, poti actiona imediat asupra amenintarii securitatii acesteia.

Despre Smart Volt

Produsele si serviciile oferite de Smart Volt sunt dedicate protejarii a ceea ce conteaza. Adreseaza-te expertilor in domeniu pentru a alege tehnologia care va aduce cele mai mari beneficii pentru locuinta ta.