Gadget

Cum sa alegi o priza inteligenta?

Suntem intr-o perioada in care tehnologia evolueaza constant. Companiile produc si comercializeaza dispozitive smart care sunt din ce in ce mai prezente in viata noastra. Un astfel de produs este priza inteligenta. Pe o piata suprasaturata de prize smart, poate fi dificil sa alegi cea mai buna varianta pentru tine.

Așadar, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand te hotarasti sa iti cumperi o priza inteligenta. Deci, cum sa alegi cea mai buna priza inteligenta pentru locuinta ta? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba? Un prim aspect de luat in calcul este conectivitatea. De obicei, prizele inteligente se conecteaza la wifi, devenind usor de controlat cu ajutorul dispozitivelor inteligente.

De asemenea, trebuie sa iei in calcul compatibilitatea. Inainte de cumparare, verifica sistemele de operare (IOS, Android sau Windows) cu care este compatibila priza.

Odata realizata conexiunea dintre priza si dispozitiv, vei avea control absolut asupra functionalitatii acesteia, in sensul ca vei putea sa pornesti sau sa opresti accesul la sursa de curent, reusind astfel sa controlezi si aparatele conectate.

De asemenea, o priza buna iti ofera și posibilitatea de programare in momentul de pornire oprire.

Masurarea consumului de energie este o functie care iti poate permite sa verifici consumul de energie al fiecărui aparat din acasa.

Tinand cont de sfaturile anterioare, dar și de parerile clientilor, va putem recomanda in continuare cateva modele care ofera un raport calitate/preț excelent.

Daca doriti doar o priza smart simpla, atunci puteti opta pentru priza inteligenta wifi de la Broadlink. In cazul in care monitorizarea consumului de energie va intereseaza, priza cu contor de la Broadlink merita sa fie luata in calcul. Aceasta priza inteligenta vine și cu monitorizarea consumului de energie, dar nu include calculul costului in mod automat.